Friday, January 26, 2007

Au Pairin ensipäivä



Näillä sivulla on tarkoitukseni kertoa kokemuksia siitä, miten selviän kevään 2007 lastenlasteni Kustin (8 v.) ja Sakarin eli Sakken (2,5 v) Au Pairina Yhdysvalloissa.
Kaikki alkoi siitä, kun tulin Atlantaan 25. tammikuuta 2007 hyvissä ajoin iltapäivällä. Timo oli vastassa lentoasemalla. Jouduin heti tositoimiin, kun sekä Susannalla että Timolla oli kiireitä töissä iltamyöhään. Onneksi Susannan serkku Iina Airio oli paikalla ja hoiti ruokapuolen. Itse vaihdoin Sakken vaipat, hyvin onnistui vaikka edellisestä kerrasta oli kulunut jotain 35 vuotta. Yö meni mukavasti, ja seuraavana aamuna käväisin kaupassa täydentämässä varusteitani. Hinnat eivät päätä huimaa. Sähköhammasharja, hiustenkuivaaja, hiusharja ja hammastahna maksoivat yhteensä 23 taalaa eli noin 17 euroa. Illalla söimme Timon valmistamia tulisia katkarapuja, painikkeena valkoviiniä ja kahvin kanssa, vähän yllättäen, tequilaa.
Kertomus jatkuu, pysykää kanavalla.

3 comments:

GrillSymbol said...

Moi,

hyvältä vaikuttaa tätä uusi blogisi. Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä. Pitikin vihjata aikaisemmin, että alkaisit pitämämään blogia Atlantantan keväästä. Osta vielä digikamera sieltä niin voit päivittää kuvia "online". Timpan safkat aina loistavia mutta mites se tipaton tammikuu?

GrillSymbol said...

testi

Pappa's Blog said...

Kiitos kommentistasi ja kannustuksesta, Itsekin olen ajatellut hankkia digikameran, täytyy vain rauhassa etsiä ja valita sopiva malli. Mitä tipattomaan tulee, se päättyi jo Deltan koneessa, jossa viinipullosta joutui maksamaan 4 euroa.
Faija