Tuesday, January 15, 2008

Fabulous Friday - mutta lauantaisin

Viime helmikuussa kirjoitin Atlantasta, miten Susannalle, Timolle ja Heimopäällikölle vakiintui tavaksi kokoontua perjantaisin työpäivän jälkeen Smokey Bones -nimiseen saluunaan oluelle tai parille ja valmistautua rentouttavaan viikonloppuun. Kukin tuli paikalle tahoiltaan, sovittuun aikaan. Ja mukavaa oli.

Nyt ehdotan palstani kaikille lukijoille, että jatkaisimme tätä perinnettä, mutta lauantaisin. Paikkana olisi Helsingin rautatieaseman kauppakujalla oleva viihtyisä Oysters, hollantilaistyyppinen viini- ja oluttupa, ja aikana klo 13-15, jolloin tilaa on vielä hyvin.

Tapaamisen funktio olisi tavata ystäviä, päivittää kuulumiset ja jutella mukavia. Tervetuloa siis jo ensi lauantaina 19.1. Oystersiin klo 13 tai sen jälkeen, ihan miten teille parhaiten sopii.
Tapaamisiin
Ulla ja Touko

2 comments:

Anonymous said...

Tere heimopäällikkö,

Nasta kampanja!
Oletan, että istutte Oystersissa sen verran innokkaana, että ehdimme mukaan jossain vaiheessa 2008. FFn logiikkaa seuraten, ehdotan Oysters-tiimille uutta fiilistelyotsikkoa. Miten olisi Sweet Saturday? Miltä kuulostaa?

Ps. Kaikille niille, jotka eivät tunne FFn historiaa, kerrottakoon vielä, että se juontaa Kustin koulusta. Istuin eräänä perjantaiaamuna rehtorin kanslian aulassa ja näin siellä rehtorin kuuluttavan kansallislaulun jälkeen mikrofooniin päivän tiedotuksia. Loppuun hän lisäsi periamerikkalaisen hyvän päiväntoivotuksen: You all have Fabulous Friday! Menin siitä sitten hyväntuulisena kotiin ja toivotin heimopäälliköllekin Fabulous Fridayta. Faija nappasi sen aktiiviseen sanavarastoonsa ja iltapäivällä päätettiin pubissa institutionalisoida FF perinteeksi.

Sussu

Pappa's Blog said...

Hyvä Sussu
Pistetään harkintaan tuo Sweet Saturday, jahka nähdään, miten ajatus ylimalkaan puree. Uskon toki, että tekin ehditte mukaan.
Terveisin
Faija