Sunday, May 25, 2008

Kuohujuomaa Sweet Saturdayssa

Sweet Saturdayssa maisteltiin tällä kertaa kolme pulloa kuohuviiniä, kun jokaiselle oli sattunut edeltävällä viikolla mukavia. Kerron siinä järjestyksessä kuin pulloja avattiin. Minulla oli lauantaina nimipäivä ja edellisenä päivänä syntymäpäivä (67 v.), myös Ullan kotiinpaluuta oli aihetta muistaa.
Salokankaan Ullan kustantamon Blue Moonin uusin kirja (Stephen Booth, Henkäys vain) ilmestyi ja Raimolla taas oli ollut syntymäpäivä (57 v.). Oli siis aihetta toiseen pulloon. Kolmannen kierroksen tarjosi Airion Pena, jonka historiantutkijan ura on virkeänä reserviläisenä ollut nousujohteinen; nyt häntä oli jälleen muistettu stipendillä.

3 comments:

Pappa's Blog said...

Se jäi sanomatta, että Sweet Saturdaysta menimme joukolla Hurtti Ukkoon, joka on baijerilaistyyppinen ravintola lähellä Erottajaa. Söimme Teurastajan lautaset, annos on nimensä mukaisesti erinomaisen ravitseva: makkaroita, kinkkua, liharullia ym., ainoana vihanneksena hapankaali.
Bloginpitäjä

Anonymous said...

Nyt harmittaa...

Pitaa ottaa se neljas pullo, kun paastaan takaisin Suomeen.

Terveiset aurinkoisesta Torontosta
Timppa

Pappa's Blog said...

Terve Timppa
Näin tehdään. Luulen, että Sweet Saturday saa perheestäsi tuntuvasti lisävoimaa ensi syksynä. Kiva kun kuittasit Torontosta.
HP