Sunday, September 13, 2009

Leppävaaran urheilukentältä Kappeliin


Lauantaina puoliltapäivin olimme Leppävaarassa katsomassa Veeraa, kun hän osallistui jalkapallojoukkueensa Haukilahden Pallon pelaajana kolmen joukkueen turnaukseen Leppävaarassa.

Veerassa näyttää olevan kaikki hyvän pelaajan ominaisuudet: nopeus, kestävyys, rohkeus iskeä tilanteisiin ja taito tehdä maaleja. Veera oli ylivoimaisesti kentän nopein pelaaja, erityisesti hänen lähtönopeutensa on huikea. Pieni ongelmana vain on se, että kun jalkapallo on joukkuepeli, muut pelaajat eivät pysy mukana silloinkaan kun Veera kuljettaa palloa. Veera teki keskimäärin 3-4 maalia per ottelu. Hänet palkittiin parhaan pelaajan vihreällä Fair Play -kortilla.


Leppävaarasta tulimme lähijunalla Stadiin ja piipahdimme Rautatientorilla olevaan isoon oluttelttaan, jossa vietettiin kaksipäiväistä juhlaa nimeltä Syystober. Siellä Lammin Sahti (pääjärjestäjä) sekä Pienpanimoliiton jäsenet tarjoilivat parhaita antejaan. Makkaraa ja hapankaaliakin oli saatavilla. Myös Sinebrychoff yritti myydä omia bulkkituotteitaan.

Rautatientorilta kiirehdimme Kappeliin, jossa koolla oli Sweet Saturdayn kantajoukkoa. Ullan kustantamo Blue Moon oli juuri saanut kolme kirjaa painoon, joten sen kunniaksi Raimo haki pullon kuohujuomaa.

No comments: