Sunday, December 27, 2009

Sukulaisten perinteisiä joulutapaamisia

Joulu meni perinteisin menoin - niin kuin hyvä onkin. Aaton otimme vastaan Espoon Nuottaniemessä Satun ja Juhan vieraina. Mukana olivat myös Isomummu Turusta, Jääskeläiset Jyväskylästä ja Härköset Kirkkonummelta.

Juhan laittama hieno jouluateria maistui niin vanhemmille kuin lapsillekin. Alakuvassa vasemmalta Jaakko, Veera ja heidän serkkunsa Aaro. Piparkakkutorni on Satun käsialaa.


Pukki tuli tasan sovittuun aikaan klo 18. Vanhemmat jännittivät sitä siinä kuin lapsetkin, ehkä enemmänkin.

Veera esitti parketilla kilpaluisteluohjelmansa kuvioita. Hän kertoi, että nämä harjoitukset kotiyleisön edessä totuttavat kilpailujännityksen hallintaan.

Joulupäivänä kokoontuivat vieraiksemme Jääkärinkadulle Perkot Espoosta ja Arolat Helsingistä. Myös Jussi, Sanna ja Otto olivat mukana.

Joulupäivällisen alkuruokana oli lohta ja muikunmätiä, pääruokana kalkkunaa suoraan uunista.


Joukosta puuttuivat Haloset, jotka olivat matkustaneet Rukalle joulun ja uudenvuoden viettoon.

1 comment:

Anonymous said...

Tere kaikki!
Kiitos Heimikselle jouluraportaasista ja muillekin poseerauksista. Mukava nähdä ja lukea joulunvietostanne siellä etelässä.

Terveisemme täältä Rukalta. Täälläkin on ollut hienoa viettää joulua. Rapsakkaa pakkasta on riittänyt, mutta se ei ole vielä vienyt poikien laskettelu- ja kelkkailuinnokkuutta. Kusti suorastaan asuu rinteillä. Isommat pojat painelevat sinne heti hissien avauduttua, ja palaavat takaisin niiden suljettua. Sen jälkeen normina pulkkamäkeä puoli kymmeneen.

Sakke hakee varmuutta taikamatolta. Tänään kokeilemme myös hohtokeilaamista.

Kaikille hyvää ja onnellista uutta vuotta!
Susanna, Timo, Kusti ja Sakke