Sunday, February 21, 2010

Veera ensi kertaa palkintopallilla


Veera on viime syksystä alkaen osallistunut muutaman kerran eteläisen Suomen (rajana Seinäjoki-Lappeenranta -linja) taitoluistelijoiden kilpailuihin eri kaupungeissa. Tähän asti hänen sijoituksensa on ollut siinä 10. paikkeilla. Eilen lauantaina menestys parani kun Veera sijoittui omassa sarjassaan Tampereella kolmanneksi. Tampereen kuva on Veeran äidin Satun ottama.

Viime vuonna Veera sai seuraltaan Espoon Taiteluisteluklubilta ahkerimman harjoittelijan kiertopalkinnon. Ensimmäisen kilpailukauden nouseva trendi osoittaa, että työ alkaa tuottaa tulosta.

Myöhemmin lauantaina Jääkärinkadulla pidettiin pienet juhlat, kun Veera ja vanhempansa kävivät hakemassa Jaakon, joka oli ollut kisamatkan ajan isovanhempien luona yökylässä. Veeraa onniteltiin ruusun kera.




Lopuksi Veera teki yleisön pyynnöstä vielä spakaatin.


5 comments:

Unknown said...

Henkisenvalmentajan habituksessa on nähtävissä selvää parannusta.
Liekö painoa pudonnut?

Anonymous said...

Hyvä Veera!
Onnea!
Jonnu ja Heikki

Pappa's Blog said...

Vastaus Juhalle: Oikeassa olet, seitsemän kiloa seitsemässä viikossa mukavan tiukalla dieetillä(88:sta 81:een). Tavoitteena on vielä pudottaa pari kiloa. Lihaskuntoa olen hoitanut joogalla kerran viikossa, ja oikein odotan tulevaa kesää ja Toukolan kuntokoulua Päijänteen rannalla.
HP

Anonymous said...

Hyvä, hyvä Veera!

Täällä Kampissa ollaan tosi ylpeitä susta. Hieno pokaali!

susanna, timppa, kusti ja sakke

Pappa's Blog said...

Edeltä unohtui kiitos henkisen valmentajan tittelistä. Mukava, jos myötäeläminen ja kannustus tuntuvat hyvältä.
HP