Saturday, May 2, 2009

Paljon oli vappuväkeä liikkeellä

Toiseen vappuumme Helsingissä mahtui monenlaista. Aaton avauksemme oli Jääkärinkadulla, jossa tarjolla oli kevyt lounas ja ensimmäiset kuohujuomat. Paikalla olivat Juhan ja Susannan perheet, jotka jatkoivat omaa aattoaan Lapinlahdenkadulla, Halosten residenssissä.


Me menimme katsomaan Mantan lakitusta, mutta ihan emme ehtineet. Sen sijaan väkeä oli paljon, tv-uutisten mukaan noin 50 000. Arolat tapasimme ravintola Belgessä, josta suuntasimme vielä ennen puoltayötä Halosille.


Vappuaamuna varustauduimme runsain brunssieväin ja olimme kello 9-12 Ullanlinnanmäellä, jossa juhlakansaa oli - jälleen television mukaan - kymmeniä tuhansia. Meidän seurueemme oli seuraava: Salokankaat, Haloset, Arolat ja heidän ystäväperheensä Kruunuhaasta.

Jääkärinkadun vappulounaalla olivat Salokankaat, joiden kanssa on aina mukava keskustella mm. rikoskirjallisuudesta sekä muistella yhteisiä vuosia Turussa ja Jyväksylässä.

Penakin soitteli ja esitti Heimopäällikölle kutsun Rymy-Eeteen, mutta se piti jättää tällä kertaa väliin. Toisen kerran sitten.

No comments: