Saturday, August 29, 2009

Pari mukavaa tapaamista viikon varrelta

Perjantaina 21. elokuuta olimme Varjolan tilalla Laukaassa, jossa vietettiin Alkio-opiston pitkäaikaisen emännän Anneli Airaksisen eläkejuhlia. Mukaan oli kutsuttu henkilökunnan lisäksi joitakin entisia kollegoja Annelin toivomuslistan mukaan.

Annelille pidettiin monia puheita, joihin hän vastasi, kuten kuvassa hallituksen puheenjohtajalle Erkki Laatikaiselle.

Illallispöytä oli erinomainen. Ja lopuksi oli mukavat latotanssit, tosin vanhan navetan ylisillä. Seuraavan yön vietimme Alkio-opiston kurssikeskuksessa Korpilahdella (nykyisin Jyväskylää).
+++
Keskiviikkona 26.8. olimme Kansallisoopperassa, jossa esitettiin W. A. Mozartin Cosi Fan Tutte, vähän veijarimainen ooppera siitä, lankeavatko kaikki naiset vai eivät. Tarina ei ollut kovin ihmeellinen - eihän se oopperoissa yleensä ole - mutta musiikki helmeili ja laulajat olivat hyviä.
Seurana meillä oli Johannan nuorin poika Jussi ja hänen elämänkumppaninsa Sanna. Saimme kutsun, kun Johannalla ja Heikillä oli esteitä. Seuraavan oopperan - Karita Mattila ja Tosca -katsommekin sitten New Yorkissa syyskuun loppupuolella. Mutta se onkin jo eri juttu.

2 comments:

GrillSymbol said...

Tasu,
täällä mennään lasten urheiluharrastusten ehdoilla. Muihin kultturellisiin harrastuksiin ei liemmin jää tällä hetkellä aikaa,
Lauantai vierähti järvenpään tekonurmella.
Kuvaaa sieltä löydät http://www.youtube.com/watch?v=HWV27V8QNyw

oki

Pappa's Blog said...

Kiitos videon pätkästä. Veera on tosi nopea ja pelaa oikealla - rohkealla ja itsevarmalla - asenteella. Veikkaan, että jonkun vuoden päästä naisjalkapallo on suosituimpia urheilulajejamme. Voisit muuten laittaa vähän pitempiäkin otoksia.
Kannattaa piipahtaa youtubessa.
HP