Tuesday, May 27, 2014

Kosmoksesta Tchaikovskyyn

Vähän aikaa sitten tarjoutui mahdollisuuksia moniin herkutteluhetkiin. Sweet Saturdayn Klassikkoryhmä vieraili ravintola Kosmoksessa. Sen ruokatarjonta on erinomaista mutta miljöö vieläkin parempi.

Miesten valinta oli wieninleike, naisten maku oli monipuolisempi.



Seuraavana päivänä HP purjehti kumppaninsa kanssa Tallinnaan kolmen päivän "hemmottelulomalle", kuten hotelli Meriton Spa (Toompeanmäellä) pakettiaan mainostaa. Me hemmottelimme itseämme lähinnä syömällä hyvissä ravintoloissa, joista Tchaikovsky oli paras. Se on vuosikausia valittu koko Viron parhaaksi. Kannattaa käydä, Vene-kadulla, kokeilemassa esim. ravintolan kala-annoksia.


Ravintolan henkilökunta oli nähnyt paljon vaivaa mm. kattauksessa. Säveltäjämestarin Joutsenlampi oli tällä kertaa teemana.

Meriton Span Balalaikka-ravintola oli ihan hyvä, mutta ei lähelläkään Tchaikovskyn tasoa. Kolmantena päivänä tarkoituksemme oli mennä vanhaan tuttuun Pushkiniin, mutta se oli remontissa. Näin linjamme särkyi ja lounastimme saksalaistyyppisessä Beer Gardenissa. Sen makkara-annoksia emme kokeilleet vaan otimme uunikanaa.

No comments: