Välillä ilakoitiin järvessä, jossa veden lämpötila lähenteli 30 astetta.
Hankasalmen huvilan erikoisuus on koivurykelmä, jonka Pekka on joskus aikoja sitten tuonut kauhakuormaajalla nykyiselle paikalleen. Neljä koivua ovat elelleet mukavasti symbioosissa ja kasvaneet melkein kuin yhdeksi puuksi.
Hienon kesäpäivän lopulla nautimme Satun ja Juhan tekemän maukkaan gourmet-aterian.
Parin viikon kuluttua Marja-Leena ja Pekka ajoivat Toukolaan, jossa vietimme iltapäivää kaikessa rauhassa. Pekka toi, kuten viime kesänäkin, 34 banaanilaatikollista kuivia koivuklapeja, joita hän tekee omasta metsästään runsaasti yli oman tarpeen. Kiitos vielä kerran sekä puista että mukavista kesätapaamisista.
No comments:
Post a Comment