Sunday, August 10, 2014

Vain Lionel Messi puuttui...

...muuten futismatsi Stadionilla oli ollut täydellinen, kun klaanimme yhdessä yli 40 000:n muun katsojan kanssa seurasi ottelua HJK - FC Barcelona. Kun iltapäivä oli komea, ei ollut niin väliä sillä, että Barca voitti 0-6. Saimme joka tapauksessa nähdä maailman ehkä parhaan futisjoukkueen taituruutta. Katsojatkin tuntuivat olen yhtä paljon vieraiden kuin kotijoukkueen puolella. Melkein jokaisella alle 10-vuotiaalla pikkupojalla oli Messin pelipaita päällä, vaikka moneen kertaan maailman parhaaksi valittu argentiinalainen ei pelannutkaan.


Kuvassa Kusti, Veera, Sakke, Jaakko, Susanna ja Juha. Kuvan ulkopuolelle jäivät Satu, Timo ja HP. Kuten huomaat, Sakke edusti komeasti oman seuransa värejä. Tosin hän oli vähän pettynyt, kun ei idoliaan Messiä nähnytkään.


HP osti HJK:n fanitiskiltä ottelun kunniaksi tehdyn T-paidan, koska arveli, ettei toista kertaa pääse seuraamaan näin tasokasta joukkuetta. Ja onhan HJK:kin tappiostaan huolimatta Suomen paras. Lisäksi ottelun tulot menevät hyvään tarkoitukseen, kun HJK rakentaa nuorille futareille uutta talvihallia.

No comments: