Friday, October 21, 2022

Olipas mukava viikko

Kuluvalle viikolle mahtui parikin mieluisaa tapausta. Parasta oli, kun Ritva ja Ilkka vierailivat Jääkärinkadulla päivällisellä. Ensi alkuun katsastettiin HP:n uusi kirja, jonka hän ojensi parhaille ystävilleen. Vieraat puolestaan muistivat meitä komealla kukkakimpulla sekä erittäin hienolla punaviinillä ja vanhalla portviinillä (20 v).
Pääruokana meillä oli Penalta saatua hirvipaistia, jonka Ulla valmisti Laukon kartanon tapaan.
Viikolla meillä oli kuukausisiivous, joka kesti kolme tuntia ja jonka ajan käytimme hyvään ateriaan niin sanotusti ulkona. Paikaksi valikoitui tällä kertaa Belge, jonka simpukka-ateria on aina takuuvarma valinta. Alkuruoka oli jotakin muuta, samoin jälkiruoka. Mutta hyvää oli.
Belgestä jatkoimme Akateemiseen kirjakauppaan ja Suomalaiseen kirjakauppaan katsomaan, miten hyvin nämä maan johtavat kirjakaupat olivat laittaneet HP:n kirjan näytille. Ja hyvin olivat, sillä molemmissa kirja oli kahdella eri pöydällä esillä. Laitetaan niistä kuvat.
Kuten varmaan arvaat, kustantajat edellyttävät nykyisin, että myös kirjailija osallistuu kirjansa markkinointiin. Seuraavan kerran sitten Kirjamessuilla viikon päästä.

No comments: