Saturday, April 6, 2024

Pääsiäisen juhlaa ja Susannan villapaita

Heimollemme on tullut tavaksi, että vuoteen mahtuu kaksi perinteistä juhla-ateriaa, toinen jouluna Satun ja Juhan kotona Espoossa ja toinen pääsiäisenä Halosilla Eirassa. Jälleen osanotto oli likimain täysi, vain Veeralla oli este. Sen sijaan muilla oli kiintoisaa kerrottavaa: Sakella armeijasta, Jaakolla yo-kirjoituksista ja Kustilla uudesta ammatillisesta orientaatiosta.
Juhla-ateria oli Timpan pääsiäisbravuuri, herkullista karitsanpotkaa. Ulla taas oli laittanut alkuun kesäkurpitsakeiton. Jälkiruoaksi hän tarjoili herkullista täytekakkua ja limoncelloa.
Pääsiäiseen mahtui myös toinen juhla, Susannan syntymäpäivä. Esikoiseltaan Kustilta hän sai lahjaksi hienon taulun, joka kuvaa Susannan läheistä luontosuhdetta. Ja on maalauksessa myös hänelle tärkeä mäyräkoira Saara. Äidiltään Susanna sai tämän itse kutoman komean villapaidan. Sitä tehdessään Ulla ajatteli Halosten uutta vapaa-ajan asuntoa Korppoossa, entistä luotsin tukikohtaa siis luotsiasemaa. Tästä HP kertoo myöhemmin jahka pääsee käymään.
Kaikista kuvista näkyy, että hyvät olivat juhlat ja mieli korkealla. Kiitos kaikille.

No comments: