Sunday, June 3, 2007

Monella tapaa antoisa kevät au pairina


Kustin ja Heimopäällikön lento Suomeen sujui hienosti. KLM:n kone laskeutui 30.5. minuutilleen aikataulussa klo 13.50 Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hollantilaisesta KLM:stä on tullut kolmen viime vuoden aikana suosikkiyhtiöni Amerikan-lennoilla, joita olen tehnyt kaikkiaan seitsemän. KLM on yleensä halvin, koneet erinomaisia, palvelu moitteetonta eikä ruokakaan ole huonoa. Amsterdamia vaihtokenttänä olenkin jo ehtinyt kehua.

Vastaanotto Helsinki-Vantaalla oli hieno: Timpan sisko Krisse lapsineen oli paikalla, samoin Vaari (Timpan ja Krissen isä) sekä Oki. Heiltä saimme kyydin eteenpäin: Kusti Kauniaisiin ja minä Jyväskylän Pendoliinoon. Kotona olin vähän ennen iltaseitsemää. Kaikkiaan olin ollut matkanteossa runsaan vuorokauden, noin kahden tunnin unilla. Kunnon jetlag on edelleen päällä.

Kun ilmeisesti teen lopputilityksen au pairin keväästäni toiselle foroomille, en tässä kirjoita sen enemmälti. Totean vain, että antoisaa oli: sain olla lastenlasteni ja heidän vanhempiensa kanssa monenlaisessa mukana, tutustua lisää amerikkalaiseen elämäntapaan, nauttia lämmöstä (loppukeväästä), kuntoillakin kohtuullisesti, ja myös kirjalliset työni edistyivät. Kiitos vaan kaikesta Halosen perheelle.

Jos samantapaista tai muuta tarvetta heimon piirissä ilmenee, Heimopäällikkö katsoo mieluisaksi velvollisuudekseen olla kykyjensä ja voimiensa mukaan avuksi - aina kun pyydetään.

Kiitokset myös blogin lukijoille. Kävijöitä tammikuun lopusta kesäkuun alkuun oli paljon - 35 juttua käytiin lukemassa 1294 kertaa eli joka jutulla oli keskimäärin 37 kävijää. Heitä oli kolmesta eri maasta: Suomesta 11 kaupungista, Yhdysvalloista viidestä ja Kanadasta yhdestä kaupungista. Aika hyvin, vai mitä. Suosituimmat juttuni olivat: Fabulous Friday, Pyjama Day, Heimopäällikön Big Six ja Eat That Frog. Em. tiedot hankki minulle Google Analytics -ohjelma. Sitä se ei kerro, keitä nämä vierailijat olivat, eli anonymiteettiä on kunnioitettu. Tiedän varmuudella vain ne kävijät, jotka lähettivät kommentteja, erityiskiitos Teille. Kun Joensuustakin käytiin blogista, saatan veikata vanhaa hyvää opiskelutoveriani.

Kesäksi päiväkirja hiljenee joskaan ei täysin vaikene. Eli käykääpä kanavalla aina silloin tällöin.

2 comments:

Anonymous said...

Tere kaikki,

Juu kirjoittaisin mielelläni oikein hyvän työtodistuksen heimopäällikölle. Saimme hyvää seuraa ja laaatupalvelua, kuten lämpösiä leipiä aamulla, maukkaita lounaita ja greippiä välipalaksi. Illallinenkin ilmestyi aina jostain. Usein söimme lohisoppaa, välimerellistä pastaa tai nakkikastiketta.

Nyt onkin sitten tänka pa, kun yritän itse loihtia samoja appeita. Avaan jääkaapin, ja mietin, mitä faija olis sieltä löytänyt. Luulen, että pitää heittäytyä niinsanotusti vain ruuan vietäväksi. Pekonilla, eli peksulla, kun jatkaa edellisen päivän annoksia, niin pääsee lähelle heimopäälikön aterioita. Ei hassumpaa, kokeilkaa vaikka.

Kaikille hyvää viikkoa,
Sussu

Anonymous said...

Moro,

suurkiitokset Au pairille viela kerran. 6 viikon loma keittiöhommista maistui allekirjoittaneellekkin. Tokken kotiruoat jaksoivat yllättää viikosta toiseen. Toivottavasti putiki jäi päälle, niin Ullakin pääsee nauttimaan eläkepäivillään heimopäällikön appeista.

Timppa