Tuesday, May 29, 2007

Kustin synttärit - lähtö Suomeen


Kusti täyttää 9 vuotta juhannuksen tietämissä, jolloin pidämme pienet perhejuhlat Korpilahden mökillä. Täällä Dunwoodissa Susanna järjesti Kustin suomalaisille ystäville synttärit viime lauantaina uudessa keilahallissa. Paikalla oli 12 lasta sekä heidän vanhempansa, niinkuin täällä on tapana.

Käytössä oli kolme keilarataa, joilla lapset innokkaasti kilpailivat runsaan tunnin. Sen jälkeen oli tarjolla pizzaa ja coca-colaa, luonnollisesti, sekä täytekakkua. Muutakin hauskaa ohjelmaa oli. Kaikki olivat tyytyväisiä, eikä vähiten Kusti, joka sai paljon lahjoja. Kevään hittituote näyttää olevan amerikkalainen jalkapallo (se soikea), joita Kusti sai kolme kappaletta. Yhden niistä hän tuo mukanaan Suomeen.

Matkamme kotimaahan Kustin kanssa alkaa tänään klo 17.05 ja Vantaalla olemme huomenna keskiviikkona klo 13.50, jos aikataulut pitävät kutinsa. Koneen vaihto on Amsterdamissa, joka on ns. helppo kenttä, vaikka iso onkin.

Susanna, Timo ja Sakke tulevat Suomeen heti juhannuksen jälkeen. Koko perhe, ilman au pairia, palaa takaisin Dunwoodiin heinäkuun lopulla.

No comments: