Thursday, May 10, 2007

Congratulations Ulla


Ullalla on perjantaina 11. toukokuuta 2007 viimeinen työpäivä ylihoitajana Keski-Suomen keskussairaalassa. Virallisesti Ulla lähtee ensin lomalle ja sitten elokuun alusta eläkkeelle.

Ullan työrupeama Jyväskylässä on ollut pitkä, yli neljännesvuosisata. Yhdysvaltoihin saakka olemme eri tahoilta saaneet tietää, että lähtöpäivä on monenmoisten juhlien ja huomionosoitusten päivä. Me täällä Atlantan Dunwoodissa yhdymme onnitteluihin ja juhlamieleen.

Heimopäällikkö, Sussu, Timppa, Kusti ja Sakke

4 comments:

GrillSymbol said...

Onnittelut myös meiltä! 25-vuotta on pitkä aika. Paljon on tapahtunut siihen aikaan. Paljon jää myös hyviä ystäviä ja työkavereita.

oki

Pappa's Blog said...

Näin on, kyllä Ulla on juhlansa ansainnut. Vaikea on kenenkään pistää paremmaksi, mitä työmotivaatioon ja työmoraaliin tulee.

Anonymous said...

Tere Ulla!

Megaonnittelut myös Aroloilta.

Anonymous said...

Hei kaikki,
Kovin paljon kiitoksia onnitteluista, joita on tullut teiltä sukulaisilta, mutta myös paljon ystäviltä ja työtovereilta. Lähimmät työtoverini olivat suunnitelleet viimeisestä työpäivästäni täydellisen yllätysten ketjun. Oli ajelua englantilaisella taxilla, piknikkiä satamassa, brunssi työpaikalla, kierto kaikissa yhdeksässä yksikössäni, kahvitulaisuus sairaalassa, jossa kävi 90 henkeä lääninhallituksen edustajia myöten ja illallinen Naissaaren ravintolassa Vaajakoskella lähempien työtoverieni kanssa. Ilta huipentui videoon, jossa vanhoista valokuvista oli koottu esitys tähän astisesta elämästäni. Kyllä tippa tuli väkisinkin silmään.
Nyt alan valmistautumaan eläkkeellä olemisen ihanuutta.

Terveisin Ulla