Erityismaininnan ansaitsee Ullan valmistama hirvipaisti, jonka hän oli saanut tupaantuliaislahjaksi veljeltään Penalta, joka puolestaan oli kaatanut hirven Kemijärvellä, vaarojen maisemissa ja Ullan äidin kotipitäjässä.
Valmistus meni seuraavasti: Parin kilon paisti oli uunissa 9 tuntia miedossa lämmössä (85 C). Paistamisen jälkeen liha maustui merisuolaliemessä 1,5 tuntia. Lopputulos oli hieno. Liha oli kauniin syvänpunaista, erittäin mureaa ja maukasta. Tarjoiltiin kylmänä yrttikastikkeen kera. Alkuruokana oli suppilovahverokeittoa, jälkiruokana juustoja, kakkua ja kahvia. Juomina punaviini (Chateau Haut-Monplaisir 2005), sherry (Nobleza) ja portviini (Cockburn´s Special Reserve). Lasten Menu poikkesi tästä vain juomien osalta.
No comments:
Post a Comment