Thursday, November 6, 2008

Viimeinen katsaus viime kesään

Keskiviikkona piipahdimme Korpilahden mökillä täyttämässä hiiribaarin tarjonnan ja hakemassa työkaluja, joita tarvitaan siskoni Johannan kodin remontissa. Samalla matkalla hoitelimme myös muita asioita, kuten sosiaalisia suhteita Sinikka ja Antti Peltoniemen luona. Kiitokset vaan hernekeitosta ja letuista. Heinolassa kävin haastattelemassa kauppaneuvos Jukka R. Heinoa, josta kirjoitan - kuten muistakin Valion vuori-, kauppa-, maanviljelys- ja teollisuusneuvoksista, pienoiseläkerran "Talouselämän vaikuttajat" -kirjasarjaan.
Kun viime kesältä on kuvia vielä taltioimatta, laitan muutaman elokuulta, jolloin Sakke (4 v.) oli Toukolassa kesävieraana kolmisen viikkoa.

Siinä ajassa laajensimme parkkialuetta, apunamme oli mökkinaapuri Savion Eero Fiat-traktoreineen.

Muutama päivä meni kun teimme ensi vuoden sauna- ja takkapuut. Sakke kantoi puut sateensuojaan. Luonnollisesti hänellä oma moottirisahansa.
Iltaisin teimme palapelejä, joka oli Saken mielipuuhaa satujen ohessa. Sakke osoitti selviä Leadership-ominaisuuksia; kun minäkin silloin tällöin löysin palalle oikean paikan, Sakke muisti joka kerta kannustaa: "Hyvä Pappa".

No comments: