Friday, March 9, 2012

Guardian of The Baltic Sea

Naistenpäivänä Jääkärinkadulla vieraili Susannan perhe. Susanna toimii aktiivisesti Baltic Sea Action Groupissa eli Elävä Itämeri -säätiössä. Hän ojensi äidilleen kierrätyshopeasta valmistetun kaulakorun, jonka kantaja tunnustautuu Itämeren suojelijaksi. Jokaisen korun myyntihinnasta 40 euroa menee lyhentymättömänä Itämeren suojeluun BSAG:n kautta.
Viime syksynä Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa saivat Turussa pidetyssä Baltic Sea Living Room -seminaarissa Itämeri-korut, Daniel sai kaulakorun sijasta kravattineulan. Televisiosta olemme nähneet, että Victoria kantaa Itämeri-korua usein vaikka timanttejakin olisi saatavilla. Suomessa Itämeri-korun näkyvin kantaja on toistaiseksi ollut viimeisin naispääministerimme, nykyinen oppositiopuolueen puheenjohtaja Mari Kiviniemi.
Kun varmaan haluat antaa oman panoksesi uhanalaisen Itämeren suojeluun, voit ostaa kauniita koruja seuraavista osoitteista: www.guardian.fi/webshop , Stockmannin myymälät Helsingissä ja Turussa sekä Finnairin ja Viking Linen tax free -myymälät.

2 comments:

Pappa's Blog said...

Niin kuin tiedämme, kaikkiin juttuihin tuppaa jäävän virheitä. Niin tähänkin. Vähän jutun julkaisemisen jälkeen sain tietää, ettei prissi Daniel saanutkaan kravattineulaa vaan kalvosinnapit, nekin luonnollisesti Itämeri-aiheiset.
HP

Pappa's Blog said...

Täydennän juttuani vielä seuraavasti: Myös presidentti Halosella on Itämeri-koru, jota hän aina silloin tällöin kantaa. Kaikki korut on numeroitu. Ensimmäiset kolme menivät seuraavasti: nro 1 tasavallan presidentti Tarja Halonen, nro 2 pääministeri Mari Kiviniemi ja nro 3 kruununprinsessa Victoria.
HP