Wednesday, April 30, 2014

Vasen laita ja herrasmies



Jaakon kiekkosesonki Espoon Bluesin 2004 syntyneiden junnujoukkueessa päättyi viime viikolla komeaan valtakunnalliseen turnaukseen, jonka joukkueen pelaajien vanhemmat järjestivät ja jossa oli 16 joukkuetta aina Oulun Kärppiä ja Lappeenrannan SaiPaa myöten, puhumattakaan Kolpino Hawks-joukkueesta, joka tuli Moskovasta. Yhteensä pelejä (2x15 min.) oli kahden päivän aikana 44. Blues sai pronssia kun voitti pronssiottelussa Jokerit. Voitto meni Imatran Ketterälle. Jaakon pelipaikka on vasen laitahyökkääjä kun hän on sopivasti ns. leftin pelaaja, siis alempi mailakäsi on vasen. Juha on Bluesin I-joukkueen huoltaja.



Vapun aatonaattona Uudenmaan kaikkien seurojen herrasmiespelaajat palkittiin Helsingin jäähallissa. Jokaisesta seurasta oli valittu ne pelaajat, jotka suhtautuvat harrastukseensa esimerkillisesti: ovat opinhaluisia, pelaavat reilusti ja periksi antamatta sekä kunnioittavat kanssapelaajiaan, myös vastustajia, ja tuomareita. Ynnä käyttäytyvät hienosti myös kotona ja koulussa.



Satu otti lähikuvat Bluesin palkituista. Omat otokseni ovat kauempaa katsomosta.


Jaakko oli kovin iloinen ja otettu saamastaan tunnustuksesta, johon kuului hieno lasinen Fair Play -mitali, kunniakirja ja Guinessin tämän vuoden ennätysten kirja, ilmeisesti muistuttamaan nuoria pelaajia siitä, että myös lukeminen on tärkeää.




Jaakon pelinumero on 39. Mukana ilonpidossa olivat kaikki läheiset, kuten kuvan Veera.



Parhaat onnittelut Jaakko. Ja muille Hauskaa Vappua.

No comments: