Tuesday, April 1, 2014

Veera luistelee nyt uudessa seurassa

Veera vaihtoi vuoden alussa Espoon Taitoluisteluklubista Helsingin Luistelijoihin, joka on Suomen paras taitoluisteluseura. Sen jäseniä ovat mm. Julia Turkkila, joka parhaillaan on MM-kisoissa, sekä monet MM-kullat ja muut mitalit voittaneet muodostelmaluistelijat. Seuran vaihto tuli Veeralle ajankohtaiseksi, kun hän halusi saada uusia tuulia valmennukseensa ja muutenkin vähän isommat ympyrät. Ihan ilmoitusasia ei seuran vaihto ollut, sillä Veeran taidot ja motivaatio testattiin.

Viime sunnuntaina seura järjesti Helsingin jäähallissa perinteisen kevätnäytöksen, jossa oli mukana muutama sata luistelijaa. Sellaisena se oli Suomen kaikkien aikojen suurin jääshow. Maanantaina esitys toistettiin koululaisille.



Kahden näytöksen tarina kertoi tunnetusta merenkulkijasta Sinbadista ja hänen huimista seikkailuistaan eri puolilla maailmaa. Veera ja hänen ryhmänsä Kilpa 1 eli Debytantit esittivät seireenejä, joiden houkutuksia Sinbad ei luonnollisestikaan pystynyt vastustamaan.



Muostelmaluistelijoiden esitykset olivat omalla tavallaan vaikuttavia, vaikka henkilökohtaista taitoa niissä ei sillä tavalla vaadita kuin yksilöluistelussa.


Showń loputtua Veera tuli - kuten tapana on - tervehtimään omaisiaan ja kukitettavaksi.


 
 

No comments: