Tuesday, September 16, 2014

Kaksi heimoa Kaupunginteatterissa

Viime kauantaina olimme Helsingin  Kaupunginteatterissa katsomassa täkäläistä sovitusta Walt Disneyn Tarzan-musikaalista. Eikä retki ollutkaan turha.

Ensin kokoonnumme Ympyrätalon pizza- ja pastaravintolaan, jossa aterioimme kaikessa rauhassa pari tuntia.



Ympyrätalosta oli sopivan mittainen kävelymatka teatteriin.



Teatterin puistosta löysimme komean monumentin, jossa ei kerrottu sen paremmin tekijää kuin aihettakaan eivätkä satunnaiset ohikulkijatkaan olleet asiaan sen kummemmin vihkiytyneet. Eli nähtäväksi jäi.


Kun teatterissa ei ole lupa ottaa kuvia, ryhmityimme ulkomainosten eteen. Kuten nuorten kasvoista näet, into asiaan oli kova.




Yhden kuvan HP sentään tohti ottaa ennen näytöksen alkua.


Musikaali oli vallan upea. Kaunis ja opettavainen tarina, hyvä musiikki ja erinomaiset laulajat ja näyttelijät, jotka kiipeilivät puissa ja tekivät volttejaan aitojen taitovoimistelijoiden tapaan.

Teatterin jälkeen tulimme spåralla Jääkärinkadulle, jossa nuoret yöpyivät. Illalliseksi meillä oli vihreää teetä ja Ullan leipomia sämpylöitä.


Aamulla linja jatkui, kun Ulla paistoi kahden litran taikinasta kaikkien herkkua eli pikkulettuja. Jokaiselle riitti kymmenittäin, vaikka jonottaakin piti.




Entä se otsikossa mainittu toinen heimo? Se oli se gorillojen klaani, joka kasvatti ja suojeli Tarzania lapsesta aikuisuuteen.

No comments: