Monday, September 29, 2014

Viikonloppuna Espoon Nuottaniemessä

Susanna ja Timo tekivät viikonloppumatkan Berliiniin, jossa Susanna juoksi sunnuntaina maratonin. Juoksu uutisoitiin Suomessakin hyvin, koska kenialainen mestari teki matkan uuden maailmanennätyksen, kaksi minuttia päälle kahden tunnin. Hyvin taittoi taivaltaan myös Susanna, joka ensi kerran alitti neljän tunnin rajan.

Me isovanhemmat vietimme laatuaikaa Kustin ja Sakken kanssa. Pojat tulivat lauantaina Stadiin, jossa lounastimme Bulevardilla. Yöksi Ulla meni Nuottaniemeen, jossa Susannan perhe on asunut puolisen vuotta evakossa putkiremontin takia. Remppa on kuitenkin valmistumassa, ja noin viikon kuluttua he pääsevät muuttamaan takaisin Lapinlahdenkadulle. Kodilta evakkoasuntokin on tuntunut sikäli, että Timo omistaa paritalon puolikkaan yhdessä sisarensa kanssa.


HP otti pitkästä aikaa kuvia myös Saarasta, joka alkaa olla lähellä aikuisuutta. Kovin on erilainen kuin edeltäjänsä Olga-vainaa, rauhallisempi ja käytökseltään hillitympi.




Sunnuntaina Ulla laittoi päivälliseksi paistettua siikaa kera muusin ja salaatin.
 Kuvasta puuttuu Sakke, joka oli matkannut Stadiin erään luokkatoverinsa synttäreihin. Hänen siikafileensä paistettiin sitten myöhemmin illalla.

No comments: