Monday, November 14, 2016

Isänpäivät Kruununhaassa

Isänpäivän menuun nautimme tällä kertaa Kiusauksessa Meritullinkadulla. Ravintola on nopeasti tullut tunnetuksi maittavista aterioistaan. Myös palvelu on erinomaista, eikä miljöössäkään ol valittamista. HP suositteleekin Kiusausta lämpimästi kaikille hyvän ruoan ja rauhallisen miljöön ystäville. Aikaisemmin tiloissa toimi peräti 45 vuotta venäläistyyppinen ravintola Kasakka.

Kiusaus valikoitui kohteeksemme, kun sen nykyinen omistaja on Juhan tuttuja Espoon jääkiekkopiireistä. Omistajan poika taas pelaa samassa joukkueessa kuin Jaakko ja hän on myös Sakken luokkatoveri.


Tällä kertaa Haloset puuttuivat kokoonpanosta, kun Susanna oli Ateenassa juoksemassa maratonia (hyvin meni vaikka raskas olikin). Timppa ja pojat taas olivat Kauniaisissa Antti-vaarin Isänpäivillä, jotka Timpan sisko Krisse järjesti kotonaan.



Päivällisen jälkeen HP sai Juhalta lahjaksi hienoa glögiä, tämän vuoden testivoittajaa. Kiitos lahjasta, paikan valinnasta ja lämminhenkisestä yhdessäolosta.


Kun poistuimme Kiusauksesta klo 19, ilta oli jo pimentynyt. Ravintolan valot olivat varsin nostalgiset, toivat mieleen 1970-luvun, joka oli - poliittisesti - tämmöistä tumman hämärän aikaa.



No comments: