Sunday, July 9, 2017

Herkuttelua Korpilahdella ja Espoossa

Juhannuksen vietto meni sadetta pidellessä. Juhannusbrunssin HP ja Ulla sentään kahdestaan nauttivat. Samalla juhlistettiin myös takkahuoneen uutta valaisinta.



Perinteiset juhannusvieraamme, Juhan perhe, tulivat viikko juhannuksen jälkeen, ja hyvä niin, sillä silloin kelit olivat mitä parhaat. Pääruokana meillä oli tämän kesän hitti: liha- ja kesäkurpitsavartaat sekä grillattua maissia. Juha oli tälläkin kertaa pääkokkina.


Eikä sitten muuta kuin herkuttelemaan. Veera ja Jaakko näyttivät mallia.



Tässä on alkukesän parhaita otoksia: Satu, Jaakko ja Veera valmistautuvat yöpuulle, kukin tavallaan. Kuva on Ullan ottama.


Tämän käynnin aikana Ulla ja HP saivat kutsun testaamaan Nuottalahden uutta saunaa. Se toteutui, kun heinäkuun alkupäivinä kävimme Helsingissä. Uusi sauna oli komea ja löylyiltään makoisa. Mustasta maalista HP oli aistivinaan lievää tervan tuoksua.



Grillikokkina oli tälläkin kertaa Juha ja grillauspaikka heidän talonsa yläterassi, joka on mukavasti naapuritalojen yläpuolella.



Liharuoaksi Juha oli valinnut makkaravalikoiman. Se sopi päivän teemaan hyvin siksi, että ennen saunaa oli laulatettu HP:n mökiltä tuomaa moottorisahaa ja pienennetty iso kasa rakennusjätettä (puutavaraa).


Kiitokset Nuottalahden väelle mukavista tapaamisista.

No comments: