Sunday, February 4, 2007

Aktiivinen viikonloppu

Toinen viikonloppuni - tällä kertaa - oli sopivasti tasapainoinen, eli ohjelmassa oli kaikenlaista. Lauantaina ap. olimme Susannan ja Kustin kanssa ruokaostoksilla Wall-Martissa, joka on maailman suurin vähittäiskauppaketju. Illansuussa muu väki lähti kyläilemään, koolla oli parisenkymmentä suomalaista, joukossa myös lapsia. Minä katselin yhden James Bondin ("007 ja lupa tappaa", Bondina Timothy Dalton). Minulla on matkassa viisi Bondia, kaikki lainassa Juhalta. Mielestäni James Bond on hyvin tehtyä viihdettä, oman lajiryhmänsä huippua. Katson niitä mieluusti muutaman vuoden välein uudestaan. Ainoastaan Roger Mooresta en erityisemmin pidä, on tehtävään liian pehmo yläluokkainen. Tätä uusinta Bondia en myöskään ole nähnyt, edes nimiosan esittäjän nimeä en muista. Leffan jälkeen lähdin, yksin kun olin, ilta-aterialle lähellä sijaitsevaan Mellow Mushroom -nimiseen ravintolaan. Valitsin pizzan, kun kerran pizzaa teki mieli.
Sunnuntain huipennus oli uinti- ja kylpymatka urheilukeskukseen nimeltä Jewish Community Center Atlanta. Sieltä löytyy vaikka mitä. Tällä kertaa uimme isossa ja hienossa uimahallissa, saunoimme turkkilaisittain ja köllöttelimme porealtaassa. Kaiken päälle söimme amerikkalaistyylistä pikaruokaa uimahallin ravintolassa. Centerissä on myös paljon muuta: ulkoaltaat, tenniskentät ja koripallokentät sekä sisällä että ulkona, jalkapallokenttiä, joissa Kustin joukkue viime syksynä menestyi hienosti turnauksessa, fysikaalista hoitoa, kokous- ja luentotiloja, museo ja paljon muuta. Vaikuttava keskus, juutalaisten lahjoituksin rakennettu. Halosilla on sinne kausikortti, minä maksan viisi taalaa per käynti. Hyvältä tuntui, ihan siltä, että jumittunut elimistö olisi hieman lähtenyt liikkeelle. Haloset käyvät uimassa joka sunnuntai. Aion olla mukana.

2 comments:

GrillSymbol said...

Tasu,

täällä tänään kova pakkanen heti aamusta -18. Toisaalta kiva, kun on talviset kelit kun helmikuussa ollaan. Minullakin oli suhteellisen aktiivinen viikonloppu. Risteilyltä Jyväskylään hakemaan autoa. Risteilyllä oli kivaa ja matka meni nopeasti. Kiva oli nähdä vanhoja koulukavereita. Perusporukka oli koolla. Ainoastaan Rädyn veljekset puuttuivat.Sunnuntaina oli tietenkin kova lumipyry heti aamusta, joka vaikeutti paluumatkaa Espooseen.
Yritän päivittää omaa blogia tänään.

oki

jonnu said...

Tere Oki ja muut
Märkäruvesta sen verran, että otolla oli sellainen huulen pielessä varmaan kuukauden verran ennen kuin tajusin, että ei se mikään tavallinen ihottuma ole. Tavallisella penisilliinillä se paranee hetkessä. Jollei ihottuma parane kantsii käydä lääkärillä näyttämässä. Terv Jonnu