Thursday, February 22, 2007

Fabulous Friday - Smokey Bones


Meille on kuukauden aikana syntynyt seuraava traditio. Perjantaina klo 16.30 (täällä 4.30) kokoonnumme Smokey Bones nimiseen lännen tyyppiseen saluunaan. Susanna tulee yliopistosta Downtownista (junalla), Timppa Nokialta ja minä lopetan päivälenkkini sinne. Otamme oluen tai kaksi sekä pientä herkullista purtavaa: Chicken Wings, very hot, 20 kpl. Näin rentoudumme ennen viikonloppua. Tämän jälkeen Susanna hakee pojat Primrose Schoolista; he menevät BurgerKingiin, jossa pojat saavat kerran viikossa herkutella perin amerikkalaiseen tapaan oman valintansa mukaan.




Niin, entä se Fabulous Friday, joku saattaa kysyä. Se on siinä.

3 comments:

Anonymous said...

Tere kaikille,

Heimopäällikkö on pistänyt töpinäksi. Pääsemme joka ilta valmiiseen ruokapöytään, ja pojat on haettu koulusta. Kuten jo kerroin Okin blogissa, repertuaari laajenee lupaavasti. Perjantaisin treffaamme Smokeyssa ennen kuutta, jossa otamme parit kanansiivet ja oluet. Isä on luonut asiaankuuluvat yhteydet, ja saamme loistavaa palvelua. Henkilökunta taitaa jo arvata, että palaamme aina perjantaisin. Jos haluatte kuulla lisää kuulumisiamme, pysykää kanavalla.
Siihen saakka mukavaa uutta viikkoa kaikille, Sussu

Anonymous said...

Tere touko ja muut
muistatko kun eerikinkadulla laitoin spagettia uunissa, ja kaikki söivätkin itsensä pulskiksi.
siis keitetään spagetti ja laitetaan se uunivuokaan, joukkoon sekoitetaan paistettua jauhelihaa pekonia ja sipulia, päälle justoraastetta ja uuniin kunnes juusto sulaa
terv jonnu

GrillSymbol said...

Moikka,

meidän perheen herkku on myös uunipasta. Yleensä teemme spaghetti bolognesea (pitkällä kaavalla 2,5 tuntia muhinut) sunnuntaina reilun annoksen. Maanantaina vuokaan vaan aineet ja kerma-maito soosi päälle ja parmesaan juustoa.
Tosi hyvää..

oki