Tuesday, February 27, 2007

Kiitokset kommenteista - ei muuta kuin lisää

Olen pitänyt nyt blogia tarkalleen kuukauden. Kiva on ollut kirjoitella ja ottaa kuvia, jotka Timppa sitten on laittanut blogiin. Erityisen mukavaa on ollut saada kommentteja. Niitä toivoisin jopa lisää. Kun itse en pyri kirjoittamaan mitää suurta proosaa enkä runoutta, kunhan kertoilen jokapäiväisiä pikku juttuja, samalla linjalla voisivat lukijatkin vastailla.

Oletko muuten huomannut, että blogistani on linkki Okin blogiin. Ja Okihan on yhtä kuin meidän Juha, ollut jo pienestä pitäen. Tällä nimellä häntä kutsuvat ne, jotka ovat häneen alle 12-vuotiaana Turussa tutustuneet. Oki on pitänyt blogia kohta vuoden ja hänellä on pyrkimys julkaista paljon kuvia.

Kiitos siskolleni Johannalle, joka taas tuntee nimen Jonnu. Sinun lähettämäsi resepti uunispagetista puri erityisen hyvin: kaikille maistui ja Sakkekin, joka on kronkeli ruoan suhteen, pyysi kaksi kertaa lautasellisen lisää. Jonnun resepti löytyy Smokey Bones -jutun kommenteista.

3 comments:

Anonymous said...

Tere taas,

Heimopäällikön uuni-spagetti oli suksee. Hyvä Jonnu, kun kierrätit ohjetta. Kaikilla tuntuu olevan jemmassa hyviä ja helppoja reseptejä; kuten se Okin lohiloota (ks. Okin blogi), jonka olen jo lisännyt pravuureihimme. Kokeilkaa ihmeessä.
Sussu

GrillSymbol said...

Moikka,

tuli sellainen idea mieleen, että voitaisiin perustaa ruokablogin, jonne kaikki tutut voisivat laittaa omat suosikkinsa ja vinkit arkipäivän helpotukseksi. Voisin väsää rungon ja ylläpitää sitä. Myös viini etc kommentit ovat tervetulleita samoin kuin raflat ympäri maailmaa. Mitä tuumaatte?
Jos saaataisiin kasaan aluksi 4-5 aktiivia, niin saadaan sisältö mielenkiintoiseksi. Voisitte lähettää tekstit ja kuvat mulle sähköpostilla niin laitan ne blogiin. Mitä tuumaatte ja mitä enemmän saadaan innostuneita mukaan niin homma lähtee varmuudella lentoon...

oki

GrillSymbol said...

Moi taas,

tein alustavan rungon, löytyy osoitteesta

http://jarven.blogspot.com/

oki