Monday, March 5, 2007

Pyjama Day and Farewell Party


Viime perjantaina Sakke ja hänen ryhmänsä Primrosessa olivat koko päivän pyjamissa (Sakke kuvassa keltaisessa SpongeBob-asussa), kun heidän opettajallaan Carolilla oli syntymäpäivä. Primrosehan on alle kouluikäisten koulu, "Educational Child Care". Koulussa on myös koululaisille iltapäiväryhmä, jonne Kusti tuodaan autolla koulustaan, joka on Vanderlyn Elementary. Kusti on kolmannella luokalla, kun täällä aloittavat jo 6-vuotiaina. Kusti sai juuri väliaikatodistuksen, jossa kaikki numerot olivat yhdeksikön pintaan, parhaana (93 kun 100 on maksimi) Science, joka on Amerikan historiaa, yhteiskuntaoppia, maantietoa ja biologiaa. Primrosessa pojat saavat olla 6,30 ip. saakka, jolloin heidät on viimeistään noudettava.
Toisessa kuvassa on Primrose sekä au pairin työsuhdeauto Audi A 4 Station Wagon(neliveto, kolmen litran kuutoskone, automaattivaihteet, ilmastointi, lasinen kattoluukku ja nahkaiset huonekalut). Muita kuvia: Susanna ja pojat ovat jäätelöllä. Timppa rumpalina Suomi-poikien bändissä, jossa mottona on: Rahaa ei tule, mutta hauskaa on.



Tänään meillä oli jäähyväisillallinen, jossa nautimme Timpan paistamia ja tulisiksi maustamia jättiäiskatkarapuja salaatin ja kuohujuoman kera. Sain Halosilta myös mieluisan lahjan, Panasonicin Lumix-Leica -digitaalikameran. Illan teemana oli se, että huomenna tiistaina lennän Atlantasta Amsterdamin kautta Suomeen, jossa olen keskiviikkona iltapäivällä. Vantaalta pääsen Juhan perheen kyydissä Jyväskylään, josta olen ollut poissa kuusi viikkoa.

Kun on kysytty, niin vastaan: Jatkan blogin pitoa myös Jyväskylässä, ja uusi kamera tulee helpottamaan blogin kuvitusta. Atlantaan palaan myöhemmin keväällä.

3 comments:

GrillSymbol said...

Moikka kaikille,

Jaakolla on ollut myös pyjama päiviä. Tuntuu, että Jaakko tykkää niistä päivistä.
Odottelen kuvia ja tekstiä vkl vuoristoreissusta.

oki

Pappa's Blog said...

Tere Oki ja muut ,

Taitaa se Amerikan meininki olla rantautunut Suomeenkin. Siellähän vietetään jo täyttä häkää ystävänpäivää ja Halloweenia, mikä ettei pyjama-päiviä. Pääsiäinen on Suomessa sentään vanha kunnon pääsiäinen. Täällä se on Bunny Day, elikkäs pupu-päivä, jottei uskonnollinen ulottuvuus korostuisi. Sama joulun kanssa. Merry Christmas ei ole enää mitään, nyt sanotaan Happy Holidays. Mene ja tiedä.

Yksi juttu vielä: Onko Jaakko yhtään ulalla, kun lähtee pyjamissa tarhaan? Sakke pani hanttiin, eikä heimopäällikön mukaan rentoutunut vasta kun perillä, jossa muutkin nappulat painelivat yöpuvuissaan. Kaavoista on alle kolmi-vuotiaiden kanssa välillä hankala poiketa.

Mukavaa talvilomaa Espooseen. Ja hyviä vointeja kaikille muillekin.
Sussu

GrillSymbol said...

Morjentes,

kyllä Jaakko on innolla pyjama-päiviin valmistautunut. Ei ihmeemmin ole laittanut hanttiin. Ongelma on lähinnä siinä, että haluaa myös seuraavana päivänä laittaa pyjaman päälle tarhaan.

Åke