Tuesday, January 29, 2013

Ruokakulttuurin urbaanit klassikot


Sweet Saturday nautti 19.1. Kappelin blinejä. Kun hyvältä maistui, päätimme tutustua Stadin herkkuihin laajemmaltikin: niin, että kerran kuukaudessa vierailemme jossakin maineikkaassa ravintolassa ja nautimme urbaaneiksi klassikoiksi muodostuneita annoksia.

Seuraavan kulinaaritapahtuman kohde on 9. helmikuuta klo 16 kulttuuri- ja taiteilijaravintola Elite Töölöntorin laidalla. Eliten klassikkojen listalta löytyvät mm. Vorschmack ja Tauno Palon kermasipulipihvi.
Pöytävarausta varten tarvitsen ilmoittautumiset etukäteen, viimeistään 5. helmikuuta. (050 9091500, tai touko.perko.ky@elisanet.fi) Tervetuloa.

Miten kulinaariretket jatkuvat, siitä kerrotaan blogissa vähintään viikkoa etukäteen. Vaihtoehtoja on kosolti: Kosmoksen wienerleike, Salven silakat, Kolmen Kruunun läskisoosi, Karljohanin hiillostettu siika, Rymy-Eetun teurastajanlautanen, Toscaninin Ahvenanmaan karitsaa, Maxillin parsaa, Sea Horsen maksaa, Ursulan lohikeitto, ym. Jokaisessa paikassa on toki muitakin  klassikkoja.
Muuten Sweet Saturday kokoontuu normaalisti Kappelissa lauantaisin klo 16, seuraavan kerran siis 2. helmikuuta.


 

No comments: