Wednesday, February 20, 2013

Töölön Elitestä Kallion Graniittilinnaan

Sweet Saturdayn Klassikkoryhmän kohteena oli 9. helmikuuta ravintola Elite, jonka klassikot olivat erinomaisia: kuuden hengen ryhmämme testasi Vorschmackia, Tauno Palon kermaista sipulipihviä ja grillattua maksaa. Tauno Palon ja Matti Pellonpään kantapöytää emme huomanneet varata. Jatkoille menimme Pub Henryyn, joka toimii entisen linja-autoaseman tiloissa.


Kierros jatkuu 2. maaliskuuta klo 15.30 (huomaa muuttunut kelloaika), jolloin matkaamme Kallion Säästöpankinrantaan. Ravintola on perinteinen ja komea Graniittilinna, jonka listalta löytyy monia tämän paikan klassikkoja. Jatkopaikkakin on ihan vieressä, legendaarinen Juttutupa.

Pöytävarausta varten tarvitsen ilmoittautumiset etukäteen, viimeistään 28. helmikuuta. (050 9091500, tai touko.perko.ky@elisanet.fi) Tervetuloa.

1 comment:

Mika Gehör said...

Hei,

Huomasin ilokseni, että olette tulossa vieraaksemme la. 2.3. Kyseisestä päivästä on tulossa aika suosittu, joten suosittelen tekemään alustavan pöytä-/kabinettivarauksen. Voitte tarkentaa sitten lähempänä henkilömäärää.
Tv,
Mika Gehör
Toimitusjohtaja
Ravintola Graniittilinna