Monday, May 9, 2016

Kahdeksas Äitienpäivä Jääkärinkadulla

Niin se aika kuluu, kun Ullakin on ollut yhdeksän vuotta eläkkeellä ja sen ajan olemme asuneet Jääkärinkadulla, ja viihtyneet mainiosti.


Äitejä on heimossamme edelleen kolme, ja lisäystä saanemme odottaa vielä joitakin vuosia.


Päivällispöytä oli rakennettu uudella tavalla, kun lapsetkin olivat saaneet ansaitsemansa paikat vanhempiensa rinnalla. He myös kertoivat tuoreimmat koulukuulumiset sekä valottivat tulevan kesän ohjelmiaan. Pankaa merkille Bluesin junnuissa pelaavan Jaakon tukka, jonka mallina on ollut Patrick Laine.

Päivällisen päättyessä alkoi sopivasti Suomi-Saksa -jääkiekko-ottelu, jota miehet ja Veera asettuivat katsomaan arkiolohuoneen sohvalle. Erityisesti ihastelimme nuorten miesten, Sebastian Ahon ja Patrick Laineen, suorituksia. HP vain kaipasi Jesse Puljujärveä, jota hän oli blogissaan 6. tammikuuta myös suositellut miesten maajoukkueen vahvistukseksi.


Kuvassa näkyy myös muotokuva, jonka Alkio-opisto teetti 2003 rehtoristaan (1980-1985). Sen toinen kappale on opiston opettajainhuoneessa.

Äidit jäivät pelin ajaksi salin puolelle keskustelemaan heille tärkeistä asioista. Toki erätauon aikana nautimme yhdessä kahvit ja mustikkapiirakkaa.

No comments: