Wednesday, May 17, 2023

Koko heimo koolla Jääkärinkadulla

Pitkästä aikaa kokoonnuimme koko heimon voimin Äitien päivän brunssille, kun kellään ei ollut estettä. Ohjelmassa oli kolmet laulut ja maljat: äideille (Ulla, Satu ja Susanna) ja sitten laulut lähestyville synttäreille, ensin Jaakolle ja sitten HP:lle. Kun tätä yhteislaulua on harjoiteltu yli kaksi vuosikymmentä, niin hyvinhän se sujui.
Salimme ruokapöydässä alkaa olla ahdasta, kun kaikki lastenlapsemme, joita on neljä, ovat kasvaneet aikuisiksi. Mutta sopu antoi sijaa ja tunnelma oli perin leppoisa.
Brunssin jälkeen nautimme kakkukahvit ja keskityimme kuulumisten vaihtoon ja tulevan kesän suunnitelmiin. Mainittakoon, että jälleen kerran nousi vakavaan harkintaan syksyinen viikko Toscanassa eli Castello di Grottissa, jossa lomailimme kolme kertaa vuosina 2011-2013. Matkat olivat ikimuistoisia, kuten tuolloisista blogijutuista voit havaita.
Nähtäväksi jää, toteutuuko matka Toscanaan. Veera ilmoittautui joka tapauksessa projektin vetäjäksi. Seuraavan kerran kokoonnumme Sakken ylioppilasjuhliin kesäkuun alussa. Kiitokset mukanaolosta ja hyvää kesää kaikille.

No comments: