Friday, March 2, 2007

Vanha kunnon brittiraaseri

Haloset lähtivät tänään ystäviensä kanssa Georgian vuoristoon viikonloppua viettämään. Siitä varmaan kuulemme sekä tällä palstalla että Okin uudessa ruokablogissa Jarven Kurmee, josta on tulossa - niin kuin arvelen - alansa klassikko.

Minä, au pair, toimin täällä Dunwoodissa housekeeperinä koko viikonlopun, jopa niin tunnollisesti, että jätin Smokey Bonesin tällä kertaa väliin, mitä varmaan siellä ihmettelevät. Mutta mitäpä siellä yksin olisin tehnyt.

Sen sijaan katsoin James Bondin nimeltä "007 vaaran vyöhykkeellä", jonka Susanna haki lainaksi suomalaisilta ystäviltään - kiitos vaan Jormalle. Tämähän on se filmi, jossa Bond (Timothy Dalton) rakastuu bratislavalaiseen sellotaituriin ja hoitaa siinä sivussa menestyksellisesti kylmän sodan bisneksiä lännen piikkiin.

Ehkä parasta filmissä on se, että Bondin auto on edelleen vanha kunnon Aston Martin, The British Racecar Number One. Myöhemminhän Bondin autot ovat olleet mitä sattuu - BMW:stä Ford Mondeoon. Sitä se kaupallistuminen teettää, jopa Bondin tuottajien täytyy kumartaa sponsoreille. Hyvänhän tarvitsee olla sen auton, jolla Bond ajaa, näin ajattelevat Bondin sadat (ellei tuhannet) miljoonat katsojat.

3 comments:

Anonymous said...

Huomenta housekeeper!
Onko talo vielä pystyssä? TV-uutiset täällä Suomessa näyttävät tornadojen viuhahtelevan siellä päin. Tiedät kai mitä tehdä, jos se tulee lähelle? On mentävä ikkunattomaan kylpyhuoneseen ja odotettava. Kusti neuvoi tämän minulle syksyllä, kun olimme Atlantassa ja tornado liippasi läheltä. Minä kyllä ajattelin, että jos se tästä menee katson ikkunasta. Onneksi jäi kilometri väliä.
terv jonnu

Pappa's Blog said...

Huomenta itsellesi, vaikka siellä taitaa olla jo iltapäivä. Talo on pystyssä eikä tornadojakaan ole näkynyt. Vuorilta ei ole kuulunut mitään.
Terveisin
Touko

Pappa's Blog said...

Huomenta itsellesi, vaikka siellä taitaa olla jo iltapäivä. Talo on pystyssä eikä tornadojakaan ole näkynyt. Vuorilta ei ole kuulunut mitään.
Terveisin
Touko