Friday, October 12, 2007

Dunwoodin nuoret futaajat

Okin blogista (ks. linkki oikealla) olemme voineet seurata Veeran ja Jaakon urheiluharrastuksia, viimeisimpänä menestyksenä Veeran komea voitto pääkaupunkiseudun Hippo-kisoissa 60 metrin juoksussa, jossa oli 53 osanottajaa.

Täydennän urheiluaiheista tarjontaamme parilla kuvalla Atlantan Dunwoodista, jossa Kusti (9 v) jatkaa jo viime vuonna alkanutta jalkapallouraansa. Pikkuveli Sakke on myös aloittanut pelaamisen 3-vuotiaiden joukkueessa. Kuvasta päätellen ihan hyvältä näyttää sekin.
Nuorena ne vääntävät tuota vitsasta Jenkkilässä, sillä koulussaan Primrose Schoolissa (Educational Childcare) Sakke on aloittanut myös espanjan opinnot. Tuo kielihän on USA:ssa tärkeä, sillä latinot ovat maan suurin vähemmistö.


Yksi asia vielä: Pojat eivät suinkaan pelaa jenkkifutista (football) vaan harrastavat lajia, jota paikalliset kutsuvat nimellä soccer. Kustin ja Sakken laji on siis se, mitä mekin olemme joskus pelanneet.

1 comment:

Anonymous said...

Tere kaikille ja terveisiä Dunwoodyn juutalaiskirkon futiskentältä.

Kuten heimopäällikkö raportoi, pallo saa meillä kyytiä ja verkko vavahtelee.

Varsinkin Sakke on innoissaan. Kusti on tänä kautena pelannut sekä pakkia että hyökkääjää, ja minä olen puolestani availlut kurkkuani kuin vanha kunnon soccer mom. Tällä mantereella palloäidit ovat iso ja tunnettu käsite. Ja - tietysti - ylpeä yhteisö.

Nappulapeleissä riittää fiilistä, etenkin sitä amerikkalaista you can do -meininkiä. Mikäs siis siellä ollessa joka sunnuntai- ja keskiviikkoehtoo.

Loistavaa viikkoa kaikille lukijoille!

Sussu ja pojat