Monday, October 29, 2007

Pena väitteli Santahaminassa

Kuten olen aikaisemmin etukäteen kertonut, lankoveljeni Pena väitteli perjantaina 26. 10. Maanpuolustuskorkeakoulussa sotatieteen tohtoriksi aiheenaan Yrjö Keinosen ura puolustusvoimien komentajana.
Iso luentosali oli täynnä väkeä. Väitös oli tiukka, sillä vastaväittäjät, dosentti Ari Uino ja kenraaliluutnantti, valtiot. tri Pertti Salminen pistivät väittelijän tosi lujille. Mutta hyvin Pena pärjäsi.

Mukana väitöksessä oli heimostamme Ulla ja Oki sekä heimon liepeiltä Pentin äiti Kaija sekä siskoni Johanna ja hänen poikansa Otto.

Karonkka oli Santahaminan Jääkäritalossa, joka on hieno, perinteikäs paikka. Tunnelma oli akateemisen rento, puheet erinomaisia eikä ruoassa ja juomissakaan ollut moittimista.

3 comments:

Anonymous said...

Tere kaikille,

Parhaimmat onnittelumme vielä Dr. Penalle!

Ja kiitos heimopäällikölle kuvista. Olemme olleet vahvasti näissä myönteisissä tunnelmissa mukana, ja iloinneet urakan hyvästä lopusta. Mahtavaa! Well done! Toivottavasti saamme kopion.
Nyt odottelemme Penalta Airion suvun veljesten sotakertomusta. Sen lukisin siltäistumalta.

Kaikille hyvää viikkoa. Ja seuratkaa unelmianne!
Sussu ja pojat

Anonymous said...

Eiköhän se kirja tule myös Jenkkeihin. Hyvää jatkoa omalle PhD-projektillesi.
Heimopäällikkö

Anonymous said...

jälleen kerran kommenttiyritys. Väitöstilaisuus oli kohdalleni ainutkertainen ja ilmeiseti myös suvulle mieleenjäävä.
Paulista tuli viikko sitten metsänhoitaja. Elli ryhtyi Valoi-vuoden jälkeen tekemään gradua. Saas nähdä mitä kerrottavia ensi kessän kesäjuhlille vielä ehtii.