Tuesday, November 10, 2020

Isänpäivä kahden kattauksen taktiikalla

Kuten monet muutkin asiat, myös Isänpäivän vietto oli tällä kertaa koronavetoinen. Oli Ullan ajatus, ja myös toteutus, kattaa pöytä Jääkärinkatu 4:n pihalle. Tarjolla oli glögiä sekä herkkunyytti, jossa oli joulutorttu, pipari ja suklaakonvehti. Heimomme tuli innokkaana paikalle.
Pihajuhlamme oli jaettu koronan takia kahtia sillä tavoin, että ensin tuli Juhan perhe. Vain Veera oli työnsä takia estynyt, mutta hän muisti Pappaansa yo-kuvallaan, joka tuli postissa etukäteen.
Kun ilma oli varsin kolea, toki aurinkoinen, tapaaminen kesti vajaan tunnin. Sen jälkeen oli tunnin lämmitelytauko, mm. HP otti kuuman suihkun ja laittoi vähän vaatetta lisää. Oli Susannan perheen vuoro istahtaa glögipöytään.
HP sai Isänpäivän johdosta joitakin lahjoja, joista hän otti valokuvan, lähinnä muistoksi itselleen. Olihan mukavia lahjoja, kuten Susannan Brysselistä tuomia maukkaita oluita ja Juhan Glühwein. Illalla HP kävi käsiksi kollega Markku Mantilan uuteen kirjaan, joka tuntuu olevan vielä koukuttavampi kuin hänen edellinen romaaninsa vuodelta 2018.
Eli hyvin meni Isänpäivä näin kahden kattauksen taktiikalla. Kiitokset Ullalle järjestelyistä ja vieraille mukanaolosta. Olipa mukava nähdä iloisa ilmeitä ja vaihtaa kuulumisia. Terveyttä ja turnauskestävyyttä kaikille.

No comments: