Friday, January 6, 2023

Ystävien tapaaminen koronavuoden jälkeen

Kuten blogin lukijat muistavat, HP ja Ulla ilahtuivat kovasti kun saivat vuoden 2017 lopulla kutsun viettämään Uutta vuotta vanhojen opiskelu- ja assistenttikaverien kanssa. Kutsun esittivät Ulla ja Timo Joutsamo ja juhlat pidettiin heidän kotonaan Maskussa. Olihan ratkihauska tapaaminen, kuten blogista 3.1.2018 ilmenee. Tämän jälkeen otimme Uutta vuotta vastaan opiskelukaupungissamme Turusssa Ritva-Liisa ja Kalervo Hovin kotona (blogi 3.1.2019) ja vuotta myöhemmin Riitta-Liisa ja Jouko Lahteron luona (blogi 5.1.2020). Seuraava juhla jäi koronan takia pitämättä, kunnes vuoden 2022 viimeisenä päivänä kokoonnuimme Jääkärinkadulla.
Kaksi oli tässä vaiheessa jo jättäneet maallisen vaelluksensa, edellä mainittu Kalervo Hovi sekä Reino Kero. Heidän leskensä olivat paikalla, tulivat Turusta Helsinkiin onnibussilla. He myös palasivat Turkuun vielä ennen vuodenvaihdetta. Pois jäivät Lahterot, koska Riitta-Liisa toipui polvileikkauksesta. Sellaista tämä on kasikymppisten elämä.
Joutsamoiden kanssa jatkoimme vuoden 2023 puolelle, muun muassa katsellen tv-lähetystä Helsingin Kansalaistorilta. Ulla ja Timo kertoivat myös järjestävänsä seuraavat juhlat vuoden päästä. Kiitos kutsusta ja kiitos kaikille vieraille. Voimia ja terveytta vuonna 2023.

No comments: